Konfliktné Bez servítky s Norou má dohru: David povedal príliš veľa, Jojka hrozí súdom!

NETKY.SK • 29 Marec 2022, 17:45 • 2 min
Konfliktné Bez servítky s Norou má dohru: David povedal príliš veľa, Jojka hrozí súdom!

Obrovské množstvo problémov, tak by sa dal zhrnúť najsledovanejší diel televíznej relácie Bez Servítky za posledné obdobie.

slovakia

left justify in out

Minulý týždeň sa v televíznej relácii stretla pätica súťažiacich, medzi ktorými nechýbal influencer a spevák David Key. Bol to práve on, kto sa pustil do hádky s viacerými účinkujúcimi, nevyhol sa ani Nore Kabrheľovej. 
 

Mlčanie je súčasť zmluvy, no dobré body za jeho dodržanie by rozhodne mladý influencer nedostal. David  Key zahltil svoje sociálne siete zákulisnými infromáciami. Televízia JOJ však podnikla rázne kroky a rozhodne s ním nebude strácať čas. Slová Tomáša Eibnera, ktorý poskytol vyjadrenie Novému času, hovoria jednoznačne. 

 

„Šírenie klamlivých informácií a poloprávd pod zástierkou očistenia svojho mena tolerovať nebudeme a pokiaľ v tomto trende mieni pokračovať, budeme to riešiť súdnou cestou,“  uviedol. „Bol kontaktovaný producentom dňa 24. 3. 2022, za čo sa ospravedlnil, že to zbytočne prepískol,“ dodal Eibner.

 

 

img

 

Mladík údajne porušil viacero bodov zmluvy, keď poskytol širokej verejnosti infromácie o vystrihnutých scénach a nevynechal ani tému honorárov. Najviac si to však odniesla Nora. 

 

„Všetko bolo na začiatku v pohode, ako ste videli. A zrazu - lóve, lóve, lóve, ako to spievajú, tak toto urobíme a zničíme si kamarátstvo. Ak je toto v poriadku, milá Nora, pardon. Ja som ťa mal rád, aj ťa budem mať rád,“ napísal David s tým, že podľa jeho slov mala Nora zhrabnúť až 8 500 eur.

 

 

„Takto sa to všade prezentuje, no netuším, z čoho si to všetci vydedukovali. Nora nie je nijako umelecky činná, ani vzdelaná, takže jej názor pre mňa nie je zaujímavý, ale bez problémov ho rešpektujem. Hudba, spievanie, žiadne umenie predsa nie je šport, aby sa dalo zmerať, kto je aký dobrý. Všetko je len o emóciách. A keď povedala, že vyžarujem zlú energiu, tak to rešpektujem tiež. Len sa môžem čudovať, že keď potrebovala, aby som lietal okolo jej zadku, mal som zrejme dobrú energiu,“ filozofuje spevák.

 

img

 

Podľa vlastných slov ho najviac rozhodil fakt, že mu štáb relácie nedovolil spievať v rámci svojho programu štátnu hymnu. „Pôvodne som si vymyslel natáčanie videoklipu so skupinou Gipsy Čáve a so všetkými účastníkmi Bez servítky. To v televízii rázne zatrhli, no chápem, že na takéto veci chcú mať exkluzivitu,“ tvrdí a pokračuje.

 

„Kapelu som teda odvolal a vymyslel som si hlasovú rozcvičku a následné spievanie hymny. Lenže zdá sa, že byť na Slovensku vlastenec je najväčší smrteľný hriech, takže aj toto mi zatrhli. A navyše bez toho, aby mi to oznámili. Akurát som sa v jeden moment zrazu dozvedel, že predsa len prišli Gipsy Čáve. Takže namiesto Nad Tatrou sa blýska, tam zaznela Po..baná zlatokopka a ešte zlomok skladby Tancuj, ktorú som s nimi nahral. Ale bola to ich iniciatíva a ich program, ktorý v televízii nepravdivo odprezentovali ako môj,“  uviedol mladý spevák pre Plus 7 dní.

 

 

Ani v Matici slovenskej neskákali nadšením z toho, že by sa v relácii Bez servítky mala prezentovať slovenská štátna hymna.

 

„Treba si veľmi pozorne zvážiť, či je daná situácia, alebo televízna relácia dostatočne dôstojná pre štátny symbol. Tam, kde by použitie slovenskej hymny mohlo vyznieť nedôstojne až ponižujúco, je vhodnejšie zvoliť inú národnú pieseň, napríklad ľudovú pieseň Kopala studienku, ktorá je základom pre našu štátnu hymnu Nad Tatrou sa blýska,“ vyjadrila sa Veronika Grznárová, hovorkyňa Matice slovenskej pre Plus 7 dní. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies