Konflikt na slovenskej hip-hopovej scéne: Rytmus vs. Rakby!

NETKY.SK • 9 September 2013, 16:30 • 2 min
Konflikt na slovenskej hip-hopovej scéne: Rytmus vs. Rakby!

BRATISLAVA – Na slovenskej hip-hopovej scéne to začína vrieť! Patrik Vrbovský alias Rytmus sa vo videu nelichotivo vyjadril o rapperovi Rakby-m. Ten mu odpovedal vtipným songom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Rapper Rytmus vo videu povedal: „Rakby po**baný, čo neví rapovať“. Rakby sa ako odpoveď rozhodol nahrať pieseň "Čau Paťo." „Toto nie je diss, iba vtipné vyjadrenie. Za 2 dni napísané, poskladané, nahraté, zmastrované, natočené a vydané,“ vyjadril sa Rakby na svojom YouTube kanáli.

V pesničke sa najskôr objavuje Rytmusove vyjadrenie na Rakbyho adresu, a potom začne rapper „dávať“ na Rytmusa. Hlavne ho obviňuje z toho, že žiarli na neho a na ostaných nových rapperov na scéne ako sú Kali alebo Majk Spirit. Potom pokračuje tým, že Rytmus sa vzdialil od skutočného rapu a robí len populárnu hudbu, čo vyjadril Rakby aj refrénom.

„Nejde o to kto tu bol skôr kto neskôr, a nech mi nikto nehovorí, že nemám právo sa vyjadrovať, keď tento 37-ročný dospelý človek mi podal ruku pred mesiacom a teraz ma nazýva skur**synom. Toto je adekvátny dôvod na odpoveď,“ dodal k piesni na svojom YouTube kanáli Rakby.

Pozrite si video Rakby – Čau Paťo




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies