Konflikt na rappovej scéne: Rytmus odpovedá Molochovi - luxusná obývačka, krb a drahé šperky!

NETKY.SK • 23 September 2013, 14:45 • 2 min
Konflikt na rappovej scéne: Rytmus odpovedá Molochovi - luxusná obývačka, krb a drahé šperky!

BRATISLAVA – Nekonečný príbeh pripomína konflikt na slovenskej hip-hopovej scéne, ktorý začal piešťanský rapper Rytmus. Po tom, čo si petržalský hip-hoper Moloch Vlavo vzal „do úst“ Rytmusa, mu piešťanský rodák odpovedal videom s názvom „Ako išiel Mlok Vlado do Kerestúra“.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Rytmus vo videu ukázal hlavne to ako luxusne žije. Obývačka s krbom, luxusné šperky a vulgárne výrazy to všetko vo videu nechýba. Video je zozstrihané tak, že Rytmus priamo odpovedá Molochovi na to, čo uverejnil vo svojom vyjadrení s názvom „Ako išiel Moloch na vandrovku...“.

Rytmus si hlavne uťahuje z Molochovho účesu, ktorý pripomína Jimma Carreyho vo filme Blbý a blbší. Takisto mu pripomenul, nech sa mu nevyhráža, pretože vo svojom videu Moloch spomenul, že Rytmus môže skončiť ako Notorious B.I.G. (americký rapper, ktorý reprezentoval Východné pobrežie – „East Coast“, ktorého zastrelili počas návštevy Kalifornie). Rytmus vytiahol na Molocha aj to, že do pesničky Ivan T. z Prešova sa „tlačil nasilu“ a že sa nevedel trafiť do rytmu a aj to, že sa hrá na "bieleho cigáňa".

Celý konflikt medzi Rytmusom a Rakbym sa začal nevyberaným vyjadrením piešťanského rappera na adresu nitrianskeho rodáka. Rakby mu odpovedal skladbou „Čau Paťo“. Rytmus potom v nedeľu zverejnil videoklip ku skladbe „Škola Rapu“, kde spolu s Momom a Separom „nadávajú“ na niektorých účastníkov slovenskej hip-hopovej scény. Do celého konfliktu sa potom „zamiešal“ rapper Moloch Vlavo, ktorý sa vyjadroval hlavne na Rytmusovu adresu.

Rakby - Čau Paťo

Rytmus feat. Momo,Separ - Škola Rapu


Vyjadrenie Molocha Vlavo



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies