Končí jedna z najlepších brankárok histórie

NETKY.SK • 15 Február 2014, 15:33 • 2 min
Končí jedna z najlepších brankárok histórie

SOČI - Noora Ratyová ukončila kariéru v ženskom hokeji.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Fínska hokejista Noora Ratyová sa rozhodla ukončiť svoju kariéru v reprezentačnom drese a na medzinárodnej úrovni už nebude chytať. Rovnako ju fanúšikovia už neuvidia v drese žiadneho ženského družstva. Jedna z najlepších svetových brankárok v histórii sa rozlúčila s cenným dresom po sobotňajšej prehre vo štvrťfinále hokejového turnaja v Soči s rivalkami zo Švédska (2:4).
"Moja reprezentačná kariéra sa tu končí. Rozhodla som sa už pred turnajom, že toto je moje posledné medzinárodné podujatie,“ povedala Ratyová, ktorá zvažuje aj koniec aktívnej kariéry. Jej rozhodnutie môže ovplyvniť prípadná dohoda s niektorým z mužských klubov. "Ak by som chytala v mužskej lige, potom by som ďalej pokračovala v kariére. V ženskom hokeji však už nebudem ďalej hrať,“ doplnila pre informačný systém ZOH Ratyová, ktorá chytala na troch zimných olympijských hrách a má bronz z Vancouveru 2010.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies