Koncerty Alexandrovovcov - European Tour 2017 sa zrejme rušiť nebudú

NETKY.SK • 25 December 2016, 22:34 • 2 min
Koncerty Alexandrovovcov - European Tour 2017 sa zrejme rušiť nebudú

PRAHA - Výhradný manažér ruského armádneho hudobného súboru Alexandrovovci pre strednú Európu Rudolf Héger dnes po havárii lietadla, v ktorom zahynulo 64 členov súboru, povedal, že turné Alexandrovovcov European Tour 2017 sa pravdepodobne uskutoční tak, ako bolo naplánované.

slovakia

left justify in out

"V prvej polovici roka majú naplánovaných 75 koncertov. Turné sa nezruší, ale nie je vylúčené, že sa niektoré termíny posunú," citoval ho server Novinky.cz.

 

Na Slovensku má súbor naplánovaných koncom mája a začiatkom júna 10 koncertov.

 

Zakúpené vstupenky na koncerty zostávajú v platnosti, upozornil.

 

Héger pripomenul, že súbor má 180 členov a dodal: "Teraz nie je vhodný čas zaoberať sa koncertmi. Musí sa uskutočniť pohreb, nielen celé Rusko teraz prežíva veľký smútok."

 

Lietadlo ruského ministerstva obrany typu Tu-154 sa zrútilo dnes do Čierneho mora iba niekoľko minút po štarte z letiska v Soči na juhozápade Ruska. Väčšinu z 92 osôb na palube tvorili členovia svetoznámeho súboru Alexandrovovci, ktorí mali v Sýrii absolvovať vystúpenie pre ruských vojakov. Haváriu s najväčšou pravdepodobnosťou nikto neprežil.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona