Koncert v Royal Albert Hall narušil votrelec na scéne

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 09:16 • 2 min
Koncert v Royal Albert Hall narušil votrelec na scéne

LONDÝN - O nezvanom hosťovi-votrelcovi, ktorý však nenarušil vážnejšie priebeh posledného koncertu anglického Orchestra of the Age of Enlightenment pod taktovkou maďarského dirigenta Ádáma Fischera v londýnskej Royal Albert Hall, informoval vo štvrtok denník The Guardian.

slovakia

left justify in out

Podľa správy vyskočil na koncertné pódium počas poslednej vety Dvořákovej Novosvětskej tancujúci muž, ktorý si to zvečnil na selfie, a potom sa pokojne nechal odviesť príslušníkmi bezpečnostnej služby. Dirigent na votrelca zásadnejšie nereagoval, samotní hudobníci pokračovali v skvelej interpretácii zásadného diela Antonína Dvořáka, vyplýva z informácií britského denníka.

 

Autor materiálu mimoriadne vysoko oceňuje precíznu a vitálnu interpretáciu tak spomínanej Dvořákovej symfónie, ako aj Brahmsovho Koncertu pre husle a orchester so sólistkou Viktoriou Mullovovou z Ruska či predohry zo Smetanovej opery Predaná nevesta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona