Koncert v Manchestri zrušili aj Kiss

NETKY.SK • 27 Máj 2017, 08:53 • 2 min
Koncert v Manchestri zrušili aj Kiss

BRATISLAVA - Ďalším interpretom, ktorý zrušil koncert v Manchestri v dôsledku teroristického útoku na koncerte Ariany Grande, je americká rocková legenda Kiss.

slovakia

left justify in out

V Manchestri mala vystúpiť v utorok 30. mája, no v piatok oznámila, že koncert ruší.

"Sme zronení tým ohavným zločinom proti nevinným ľuďom v Manchestri," píše sa v stanovisku, pod ktorým sú podpísaní členovia kapely Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer a Tommy Thayer. "Sme s vami, ste v našich modlitbách," odkazujú Kiss fanúšikom do Manchestru.

Zrušenie koncertov v Manchestri oznámili už krátko po útoku, ktorý si vyžiadal 22 obetí, aj Take That. Tento víkend tu mali odohrať tri koncerty, všetky však zrušili "z úcty k všetkým ľuďom, ktorí boli postihnutí touto strašnou udalosťou a ich rodinám".

K opačnému rozhodnutiu dospeli napríklad Simple Minds, ktorí v Manchestri vystúpili v utorok. "Ráno, keď sme vstali, stáli sme pred ťažkým rozhodnutím: Odohráme tento koncert? Alebo ho zrušíme a opustíme mesto?" povedal obecenstvu na úvod koncertu spevák Jim Kerr. "Som si istý, že keby sme koncert zrušili, každý by to pochopil. Ale cítili by sme sa zbabelo," vyhlásil.

Takisto sa v Manchestri v sobotu a nedeľu odohrá festival BBC Radio 1's Big Weekend, a to s nezmeneným line-upom. Zahrajú na ňom okrem iných The Chainsmokers, Lana Del Rey, Lorde či Imagine Dragons.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies