Koncert speváčky Zaz presunuli do Aegon arény

NETKY.SK • 1 August 2014, 11:49 • 2 min
Koncert speváčky Zaz presunuli do Aegon arény

BRATISLAVA - Koncert francúzskej speváčky Zaz, ktorý sa mal uskutočniť 28. novembra v bratislavskej Hant aréne, presunuli organizátori pre veľký záujem fanúšikov do väčšieho priestoru Aegon arény Národného tenisového centra (NTC).

slovakia

left justify in out

"Keďže chceme, aby si čo najviac divákov na Slovensku mohlo vychutnať výnimočný koncert speváčky v plnej technickej kvalite, rozhodli sme sa pre zmenu miesta. Od manažmentu speváčky nám totiž prišli technické parametre celej šou, ktoré by sme v menšej hale ani nevedeli splniť. Navyše má Aegon aréna väčšiu kapacitu hľadiska a dávame do predaja aj lístky na sedenie. Všetky vstupenky zakúpené na koncert do Hant arény zostávajú v platnosti v pôvodnom termíne," uviedol Paľo Maruščák, usporiadateľ koncertu z agentúry Dr. Horák. Vstupenky v cene od 33 eur sú dostupné na webstránke www.drhorak.sk, v predajni Dr. Horák na Medenej ulici v Bratislave a v sieti Ticketportal. 

 

Tridsaťštyriročná Zaz, vlastným menom Isabelle Geffroy, začínala hudobnú kariéru v roku 2001 v bluesovej kapele Fifty Fingers. V roku 2010 vydala debutový eponymný album, z ktorého ponúkla single Je veux, Le long de la route, La fée a Éblouie par la nuit. Na nahrávke sa podieľal aj francúzsky kolega Raphaël Haroche. O rok uviedla na trh živák Sans tsu tsou Live Tour, po ktorom nasledoval druhá štúdiovka Recto Verso (2013) so singlami On ira a Si. Minulý mesiac sa predstavila na festivale Colours of Ostrava. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies