Koncert Plácida Dominga spestrí kultúrnu zložku futbalového Eura v Kyjeve

NETKY.SK • 9 Február 2012, 07:51 • 2 min
Koncert Plácida Dominga spestrí kultúrnu zložku futbalového Eura v Kyjeve

Koncert Plácida Dominga spestrí kultúrnu zložku futbalového Eura v Kyjeve - Kultúra Španielsky tenorista Plácido Domingo bude počas blížiaceho sa európskeho šampionátu vo futbale, ktorý usporiadajú v poľských a ukrajinských mestách, koncertovať v Kyjeve.

slovakia

left justify in out

imgŠpanielsky tenorista Plácido Domingo bude počas blížiaceho sa európskeho šampionátu vo futbale, ktorý usporiadajú v poľských a ukrajinských mestách, koncertovať v Kyjeve. V týchto dňoch o tom informoval tamojší organizačný výbor Eura 2012.
      Podľa slov šéfky koncertnej agentúry Karina bude tak korunované 12-ročné úsilie prilákať slávneho speváka do ukrajinskej metropoly. Plácido Domingo vraj napokon privolil, keď bolo už známe, že Ukrajina dostala spoločne s Poľskom právo usporiadať futbalové Euro 2012.
      Presný dátum koncertu, ako aj jeho dejisko, budú známe neskôr.
      Plácido Domingo by však mal stráviť na Ukrajine niekoľko dní, a to od 26. júna do 2. júla.
      Mimochodom, jeho krajania, obhajcovia titulu európsjpgkych šampiónov budú hrať svoje zápasy základnej skupiny v severopoľskom Gdaňsku, avšak po očakávanom postupe sa môžu predstaviť na Ukrajine. S určitosťou by to platilo, ak sa prebojujú do finále, pretože to sa uskutoční práve v Kyjeve 1. júla večer.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies