Koncert One World: Together At Home podporí zdravotníkov z celého sveta

NETKY.SK • 18 Apríl 2020, 11:07 • 2 min
Koncert One World: Together At Home podporí zdravotníkov z celého sveta

Vyše sto umelcov a celebrít vystúpi v sobotu večer na dlhom osemhodinovom podujatí na podporu ľudí, ktorí prichádzajú v prvej línii do styku s osobami nakazenými koronavírusom, teda predovšetkým zdravotníkov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Koncert môžete sledovať online aj v televízii

Koncert, popretkávaný vystúpeniami celebrít a tiež samotných lekárov a sestričiek, sa začne v sobotu o ôsmej večer stredoeurópskeho letného času a skončí sa až v nedeľu nadránom o štvrtej, pričom jeho prvá časť bude naživo streamovaná cez internet a druhú budú vysielať v priamom prenose mnohé svetové aj lokálne televízie vrátane NBC, MTV či Comedy Central.

 

 

Hudobníci sa pripoja zo svojich domovov
Všetci zúčastnení sa samozrejme pripoja zo svojich domovov, a to vrátane kompletnej zostavy kapely The Rolling Stones. Okrem nich na koncerte s názvom One World: Together At Home vystúpia aj Taylor Swift, Alicia Keys, Paul McCartney, Christine and the Queens, Annie Lennox, Billie Eilish či Andrea Bocelli.

 


Medzi ďalšími účastníkmi sú aj Lady Gaga, Jennifer Loper, Ellie Goulding, Lizzo, Maluma, Pharrell Williams, Alanis Morissette, Sam Smith, Stevie Wonder, Common, Eddie Vedder, Elton John, Jess Glynne a Sheryl Crow.

 

 

Divákom sa prihovoria aj ďalšie osobnosti
Pomedzi ich vystúpenia sa divákom prihovoria napríklad Melinda a Bill Gatesovci, Victoria a David Beckhamovci, hviezdna futbalistka Megan Rapinoe, modelka Heidi Klum, televízne osobnosti Jimmy Fallon a Oprah Winfrey či herci Matthew McCounaghey, Samuel L. Jackson a Sarah Jessica Parker.

 

 

One World: Together At Home
Podujatie One World: Together At Home zoragizovali mimovládna organizáciaGlobal Citizen v spolupráci so Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa World Health Organization (@who),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona