Koncert Lindsey Stirling presunuli na neurčito

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 13:37 • 2 min
Koncert Lindsey Stirling presunuli na neurčito

BRATISLAVA - Koncert americkej huslistky, tanečnice a choreografky Lindsey Stirling, ktorý sa mal uskutočniť 6. júla v bratislavskej Inchebe, museli organizátori z dôvodu zmeny harmonogramu interpretky presunúť.

slovakia

left justify in out

Nový termín vystúpenia však zatiaľ nie je známy. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. Tí, ktorým nový termín nebude vyhovovať, môžu lístky vrátiť.

Dvadsaťosemročná Lindsey Stirling pochádza z Kalifornie a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2010, keď účinkovala v súťaži America's Got Talent a následne vydala EP nahrávku s názvom Lindsey Stomp. O dva roky neskôr sa dostal na trh jej eponymný debutový album, s ktorým zaznamenala úspech predovšetkým v Európe a získala zaň nomináciu na Billboard Music Award. Vlani v apríli vydala druhú štúdiovku Shatter Me, ktorá sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostala najvyššie na druhú priečku. Medzi jej najznámejšie skladby patria Crystallize, Beyond The Veil a Shatter Me. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies