Koncert Ewy Farnej v Bratislave je zrušený

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 15:19 • 2 min
Koncert Ewy Farnej v Bratislave je zrušený

BRATISLAVA - Česká speváčka poľského pôvodu Ewa Farna zrušila bratislavský koncert, ktorý sa mal konať 12. apríla v Majestic Music Clube (MMC).

slovakia

left justify in out

Česká speváčka poľského pôvodu Ewa Farna zrušila bratislavský koncert, ktorý sa mal konať 12. apríla v Majestic Music Clube (MMC). Vystúpenie sa neuskutoční z dôvodu nízkeho záujmu o vstupenky. Všetci, ktorí si už lístky zakúpili, ich môžu vrátiť v sieti Ticketportal. Bližšie informácie o spôsobe ich vrátenia sú dostupné na webstránke www.ticketportal.sk.

 

Dvadsaťjedenročná interpretka mala na koncerte predstaviť džezové verzie svojich najväčších hitov. V hlavnom meste Slovenska sa mala Farna zastaviť spolu so skupinou v rámci aktuálneho akustického turné. Po koncerte sa mala uskutočniť aj autogramiáda. 

 

Ewa Farna spieva nielen po česky, ale aj po poľsky a anglicky. Presadila sa už ako 13-ročná hitom Měls mě vůbec rád a medzi jej ďalšie hity patria La la laj, Jaký to je či Toužím. Na konte má albumy ako Měls mě vůbec rád (2006), Ticho (2007), Sam na sam (2007), Cicho (2009), Virtuální (2009), EWAkuacja (2010) a Leporelo (2014). Predvlani sa predstavila tiež ako porotkyňa v Česko Slovenskej SuperStar. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies