Koncert Chrisa Normana v košickom amfiteátri je zrušený

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 12:48 • 2 min
Koncert Chrisa Normana v košickom amfiteátri je zrušený

KOŠICE- Koncert Chrisa Normana a celé podujatie Open fest 2, ktoré sa malo konať v sobotu 2. augusta v košickom amfiteátri, sú z organizačných dôvodov zrušené. TASR o tom informoval Tomáš Čižmárik, hovorca organizácie K13 – košické kultúrne centrá.

slovakia

left justify in out

"Vzniknutá situácia nás mrzí, avšak K13 ako spoluorganizátor mala na starosti technické zabezpečenie podujatia a bezpečnú prevádzku areálu amfiteátra, na sobotňajšie podujatie bolo všetko pripravené. Zodpovednosť za umeleckú časť podujatia a zazmluvnenie umelcov bola v tomto prípade na pleciach spoluorganizujúcej umeleckej agentúry EPG," oznámil Čižmárik.

 

Podľa vyjadrenia zástupcu agentúry Jána Poliaka predpovede počasia, ktoré na víkend avizujú dážď a búrky, ovplyvnili predaj lístkov. "Skupiny, ktoré mali vystúpiť s Chrisom Normanom, dostanú šancu v náhradnom termíne alebo na ďalších akciách agentúry," informoval Poliak.

 

Ako dodal, zakúpené vstupenky ostávajú v platnosti a bude možné ich použiť aj v prípade, že na náhradný termín bude vstupenka drahšia kvôli ďalšiemu hviezdnemu interpretovi. "V prípade, že budú chcieť fanúšikovia peniaze za lístky vrátiť, môžu tak urobiť v mieste ich zakúpenia," doplnil Poliak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies