Koncert Chrisa Normana je otváracím podujatím Popradského kultúrneho leta

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 13:29 • 2 min
Koncert Chrisa Normana je otváracím podujatím Popradského kultúrneho leta

POPRAD - Legendárny britský spevák Chris Norman vystúpi v nedeľu 12. júna v Poprade. Pricestuje v predstihu, pretože si chce pozrieť aj slovenské veľhory. Podľa organizátorov koncertu sú jeho požiadavky počas pobytu na Slovensku skromné.

slovakia

left justify in out

Chris Norman, zakladateľ skupiny Smokie, odohrá koncert v popradskej športovej hale. Vývoj predaja vstupeniek organizátorov prekvapil. "Ako prvé sa vypredali najdrahšie vstupenky. Teraz máme ešte v ponuke posledné z najlacnejších," uviedol Róbert Karas z produkčnej spoločnosti Key Art Agency.

 

Podľa organizátora koncertu sú požiadavky britskej legendy oproti porovnateľným hviezdam skromné. "Chce izbu s vaňou a nie so sprchovým kútom, jedálniček musí byť bohatý na zeleninu a ryby. Naopak, nesmie obsahovať žiadne údeniny. Slovenskú slaninu či klobásy mu teda servírovať nebudeme," vysvetlil Karas.

 

Norman a jeho 12-členný sprievod pricestuje deň pred koncertom. Spevák plánuje využiť voľný čas počas pobytu aj na turistiku. "Priletím deň pred koncertom. Chcem sa porozhliadnuť po okolí hotela a poprechádzať sa aj po meste," povedal Chris Norman.

 

Jeho koncert bude pozostávať z toho najlepšieho, čo počas 40-ročnej kariéry naspieval. "V Poprade zahrám veľa svojich starých hitov. A pomedzi ne zaznejú aj nové pesničky," uviedol spevák. Ako prezradili organizátori koncertu, diváci sa môžu tešiť aj na Stumblin In. Ešte počas existencie skupiny Smokie túto pesničku Norman naspieval so speváčkou Suzie Quatro a stala sa celosvetovým hitom.

 

"Medzi členmi Normanovej skupiny sú aj dve ženy, vokalistka a gitaristka Michelle Plum a klávesistka Martina Wallback," priblížili organizátori. A práve Michelle Plum je speváckou partnerkou Chrisa Normana v jeho legendárnych duetoch.

 

Nedeľný koncert Chrisa Normana je otváracím podujatím Popradského kultúrneho leta.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies