Koncert Alexandrovcov presunuli zo Zvolena do Banskej Bystrice

NETKY.SK • 30 Január 2017, 12:29 • 2 min
Koncert Alexandrovcov presunuli zo Zvolena do Banskej Bystrice

BRATISLAVA - Ruský armádny súbor Alexandrovci nevystúpi 2. júna vo Zvolene, ale na Zimnom štadióne v Banskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Organizátori presunuli miesto konania vystúpenia pre veľký záujem o vstupenky. "Koncert Alexandrovcov sa presúva pre veľký záujem zo Zvolena do Banskej Bystrice, kde je vyšší počet miest na sedenie. Zakúpené vstupenky do Zvolena sú platné aj do Banskej Bystrice," prezradil organizátor slovenskej časti turné Karol Jagoš z agentúry Trio Production. Formácia okrem toho vystúpi od 24. mája do 3. júna aj v Žiline, Trenčíne, Prievidzi, Košiciach, Poprade, Brezne, Nitre a dva razy v Bratislave. Spolu s Alexandrovcami sa na slovenskom turné predstavia aj ľudový súbor Kandráčovci a speváčka Helena Vondráčková.


Alexandrovci majú v repertoári hity ako Kaťuša či Kalinka, ale aj množstvo ďalších ruských piesní. Sú tiež známi tým, že do programu vždy zaradia aj niektorú z národných či ľudových piesní krajiny, v ktorej aktuálne koncertujú. Na Slovensku už v minulosti odzneli napríklad piesne Macejko, Macejko či Na Kráľovej holi. Vlani v decembri zomrelo pri leteckom nešťastí 64 členov a členiek súboru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies