FOTO Kôň vybehol na cestu: Zrazilo ho auto, zviera neprežilo a tri osoby sa zranili

NETKY.SK • 29 September 2014, 11:09 • 2 min
FOTO Kôň vybehol na cestu: Zrazilo ho auto, zviera neprežilo a tri osoby sa zranili

NITRA – Kôň spôsobil dopravnú nehodu na ceste medzi Šahami a Hrkovcami. Nehoda sa stala v nedeľu 28. septembra krátko po 19. hodine.

slovakia

left justify in out

"Kôň náhle vybehol z priekopy na pravej strane a vbehol do cesty 52-ročnej vodičke osobného motorového vozidla Renault,“ informovala hovorkyňa krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. 

 

Po zrážke koňa s vozidlom zostalo zviera zakliesnené v aute. Pri nehode sa ľahko zranila vodička, jej 22-ročná dcéra a 14-ročný syn. Dvojročný chlapček Adrián, ktorý sedel pripútaný v autosedačke, neutrpel žiadne zranenia. Kôň na mieste dopravnej nehody uhynul. Na vozidle vznikla škoda vo výške 4000 eur. Odhadovaná hodnota koňa je 900 eur. Dychová skúška na alkohol bola u vodičky negatívna. Dopravnú nehodu vyšetrujú levickí dopravní policajti.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies