Komu otcovstvo naozaj pristane

NETKY.SK • 15 Február 2015, 17:00 • 2 min
Komu otcovstvo naozaj pristane

BRATISLAVA - Sú síce v jednom kole, lebo hrajú vo filmoch, natáčajú reklamy, sú tvárami nohým módnym značkám, ale na svojich potomkov si vždy nájdu čas. O kom je reč? O oteckoch z Hollywoodu, ktorým to naozaj pristane.

slovakia

left justify in out

Pohľad na muža, ktorý má vo svojom náručí dieťa patrí k najkrajším a najmilším veciam. A navyše keď je ten otecko hollywoodská hviezda tak sa je naozaj na čo pozerať.

 

Chaning Tatum

Americký herec, producent a model, ktorý začínal ako striptér sa preslávil najmä vďaka filmu Let´s dance.

obrazok

Brad Pitt

Brad Pitt, manžel Angeliny Jolie je zlatíčko Hollywoodu. Kto by ho nepoznal?Zahral si vo viacerých filmoch, za ktoré získal aj ocenenie Zlatý glóbus. Spolu s Angelinou vychovávajú 6 detí.

obrazok

Matt Damon

A opäť jeden, ktorý nakrúca od rána do večera. Dúfame, že búrlivé roky už má za sebou a preto bolo dobrým rozhodnutím založiť si rodinu. So svojou manželkou majú až 4 deti.

obrazok

Will Smith

Ani tohoto fešáka asi nie je potrebné predstavovať. Okrem herca je z neho aj producent a americký rapper. Will má celkom 3 deti od dvoch žien.

obrazok

David Beckham

Reklama na spodné prádlo, ktorého tvárou sa stal známy futbalista David Beckham sa zapísala do histórie. Okrem futbalu sa živí aj ako model a so svojou manželkou Victoriou určujú módne trendy.  Manželia majú troch synov a jednu dcéru.

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies