Komplikácia pre Real Madrid, Navas sa zranil

NETKY.SK • 12 Október 2017, 14:16 • 2 min
Komplikácia pre Real Madrid, Navas sa zranil

MADRID - Futbalový brankár Realu Madrid Keylor Navas má zranené slabiny a jeho účasť v najbližších dvoch zápasoch klubu je ohrozená. Reprezentačný gólman Kostariky odohral v nedeľu celý duel juhoamerickej kvalifikácie MS 2018 proti Hondurasu (1:1), v ktorom si jeho krajina vybojovala účasť na budúcoročnom šampionáte v Rusku. Po zápase ho od reprezentácie uvoľnili do Madridu, a tak v záverečnom kvalifikačnom vystúpení národného tímu proti Paname už nechytal.

slovakia

left justify in out

O zranení brankára informoval klub Real Madrid. Podľa španielskych médií by mal 30-ročný brankár vynechať víkendový zápas španielskej ligy proti CF Getafe a pravdepodobne aj stretnutie skupinovej fázy Ligy majstrov proti Tottenhamu Hotspur, ktoré je na programe budúci utorok.

 

Ak nebude k dispozícii, medzi tromi žrďami by ho mal nahradiť Kiko Casilla. Popri Navasovi sa v tíme madridského Realu boria so zraneniami či chorobou aj Gareth Bale, Dani Carvajal a Mateo Kovačič.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona