Komplikácia pre Juventus pred úvodným zápasom štvrťfinále Ligy majstrov

NETKY.SK • 2 Apríl 2019, 09:48 • 2 min
Komplikácia pre Juventus pred úvodným zápasom štvrťfinále Ligy majstrov

TURÍN - Tréner futbalistov talianskeho klubu Juventus Turín Massimiliano Allegri uviedol, že hviezdny útočník Cristiano Ronaldo by mohol vynechať úvodnú štvrťfinálovú konfrontáciu v Lige majstrov 2018/2019 proti holandskému Ajaxu Amsterdam.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný Portugalčan v minulotýždňovom zápase so Srbskom v kvalifikácii ME 2020 utrpel zranenie stehenného svalu a podľa Allegriho bude preňho náročné včas sa zotaviť do budúcotýždňového úvodného duelu s Ajaxom. Ten sa uskutoční 10. apríla.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😁

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),


"Dúfame, že bude môcť hrať proti Ajaxu, ale bude to ťažké. Po pondelkovom vyšetrení to vyzerá omnoho lepšie, do duelu LM máme ešte deväť dní. Musíme však byť opatrní a správne všetko vyhodnotiť. Čo sa týka Douglasa Costu, je na tom dobre a Ajax by mal stihnúť," vyhlásil Allegri na pondelňajšej tlačovej konferencii. Tiež prezradil, že pozitívnym smerom sa uberá aj zdravotný stav Samiho Khediru a Paula Dybalu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies