Kompany sa vracia do zostavy Manchestru City

NETKY.SK • 3 December 2013, 16:29 • 2 min
Kompany sa vracia do zostavy Manchestru City

MANCHESTER - Kapitán futbalistov Manchestru City Vincent Kompany je na prahu návratu do súťažného diania po dvojmesačnej pauze zavinenej zranením. Do hry by mohol zasiahnuť už v stredajšom stretnutí najvyššej anglickej súťaže na ihrisku West Bromwichu Albion.

slovakia

left justify in out

Pre problémy so stehnom vynechal belgický stopér desať duelov, teraz má za sebou týždeň ničím nehateného tréningu. "Kompany je na súpiske a odcestuje s mužstvom," oznámil tréner Manuel Pellegrini vo viere, že návrat opory odvráti podobné zlyhania tímu ako v zápasoch s Chelsea a Sunderlandom, ktoré City prehralo.

"Vincent je veľmi dôležitý hráč. Takého kvalitného obrancu potrebujeme ako soľ. Na druhej strane, v uplynulých piatich zápasoch na domácej scéne sme inkasovali iba raz - od Sunderlandu. Takže aj ostatní obrancovia odvádzajú poctivú robotu," dodal Pellegrini. Kompanyho návrat je dobre načasovaný, problémy s lýtkom vyradili ďalšieho stopéra Matiju Nastasiča. Proti WBA nenastúpia pre zranenia ani David Silva a Stevan Jovetič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies