Komiksový seriál Punisher od Netflixu má svojho záporáka, stvárni ho herec Ben Barnes

NETKY.SK • 14 September 2016, 15:32 • 2 min
Komiksový seriál Punisher od Netflixu má svojho záporáka, stvárni ho herec Ben Barnes

BRATISLAVA - Spoločnosť Netflix sa rozhodla obsadiť anglického herca Bena Barnesa do úlohy záporáka v pripravovanom komiksovom seriáli Punisher. Ten vzniká ako spin-off série Daredevil (2015).

slovakia

left justify in out

Barnes by mal údajne stvárniť Bobbyho Sainta, syna obchodného magnáta a vplyvného člena kriminálnej scény. Diváci môžu 35-ročného rodáka z Londýna poznať najmä ako predstaviteľa princa Kaspiana z filmov Narnia: Princ Kaspian (2008) a Narnia: Dobrodružstvá lode Ranný pútnik (2010). Zahral si tiež v prvej sezóne nového seriálu Westworld (2016), ktorý plánuje televízia HBO vysielať od 2. októbra.


Punisher, vlastným menom Frank Castle, je známou postavou spoločnosti Marvel Comics a v komiksoch sa prvý raz objavil v roku 1974. V titulnej úlohe seriálu by mali diváci opäť vidieť amerického herca Jona Bernthala, ktorý ho stvárnil v druhej sezóne spomínaného Daredevila.

 

V predchádzajúcich filmových adaptáciách si ho zahrali Dolph Lundgren, Thomas Jane a Ray Stevenson. Spoločnosť Netflix má zatiaľ na konte dve seriálové adaptácie príbehov od Marvel Comics. V roku 2015 uviedli seriály Daredevil a Jessica Jones. Medzi ich ďalšie spoločne pripravované projekty patria Luke Cage, Iron Fist a Defenders.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies