Komiksového hrdinu Ant-Mana stvárni opäť Paul Rudd

NETKY.SK • 9 Máj 2015, 08:33 • 2 min
Komiksového hrdinu Ant-Mana stvárni opäť Paul Rudd

LOS ANGELES – V pripravovanom filme Captain America: Civil War sa objaví aj komiksový hrdina Ant-Man. Správu potvrdila spoločnosť Marvel. Úlohu Ant-Mana si vo filme, ktorý začali nakrúcať vo štvrtok, zopakuje Paul Rudd.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťšesťročný herec sa ako superhrdina po prvý raz predstaví v očakávanej eponymnej snímke, ktorej premiéra je v USA naplánovaná na 17. júla. Snímku Captain America: Civil War by mali v amerických kinách začať premietať 6. mája 2016. Okrem Paula Rudda sa v nej predstaví Chris Evans (Kapitán Amerika), Robert Downey Jr. (Iron Man), Chadwick Boseman (Black Panther) či Daniel Brühl (Baron Zemo). Spoločnosť Marvel tiež prezradila, že vo filme si zahrajú aj Emily VanCamp a Martin Freeman. O réžiu sa postarajú Anthony Russo a Joe Russo, ktorí spolu nakrútili aj komiksovku Captain America: Zimný vojak (2014).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies