Komik s rakovinou Quincy Jones nakrúti vďaka moderátorke vlastný špeciál

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 13:05 • 2 min
Komik s rakovinou Quincy Jones nakrúti vďaka moderátorke vlastný špeciál

BRATISLAVA - Smrteľne chorý komik Quincy Jones nakrúti vďaka iniciatíve americkej moderátorky Ellen DeGeneres vlastný zábavný špeciál.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný zabávač, ktorému vlani v júli diagnostikovali vzácny typ rakoviny, takzvaný mezotelióm, sa o radostnej správe dozvedel v pondelok počas komičkinho programu The Ellen DeGeneres Show. "Minule si spomenul, že by si veľmi chcel nakrútiť zábavný špeciál a že je to pre teba veľmi dôležité. Čo však nevieš je, že sme zavolali vedeniu HBO. Ani tvoji známi ti to nepovedali, ale HBO odvysiela tvoj špeciál," oznámila novinku 58-ročná zabávačka.


Projekt začnú nakrúcať už v pondelok 4. apríla v Los Angeles. O scenár sa postará samotný Jones spolu s jeho priateľom Mickeym Blaineom, ktorý bude mať na starosti réžiu. Jones bude tiež jedným z výkonných producentov, o čo sa zaslúžila aj spoločnosť Shutterfly, ktorá mu venovala 15-tisíc dolárov (v prepočte takmer 13 310 eur).


Jones, ktorý sa pre svoju kariéru stand-up komika presťahoval do Los Angeles zo Seattlu, vždy túžil po vlastnom zábavnom programe. Každoročne absolvuje vyše tisíc vystúpení, pričom sa mu podarilo spolupracovať s komikmi ako Andy Haynes, Rory Scovel, Billy Wayne Davis, Nate Bargatze či Tony Baker. Vo svojich vystúpeniach, s ktorými neprestal ani napriek chemoterapii, sa zameriava predovšetkým na každodenný život a problémy dnešnej spoločnosti.


Ellen DeGeneres je jednou z najznámejších televíznych osobností v USA. Spomínaná talkšou The Ellen DeGeneres Show (2003) má úspech u kritiky i divákov, čoho dôkazom je aj zisk vyše troch desiatok cien Daytime Emmy od začiatku vysielania relácie. Venuje sa aj bytovému dizajnu. V auguste 2008 si vzala za manželku herečku Portiu de Rossi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona