Komik Arsenio Hall obvinil speváčku Sinéad O'Connor z ohovárania

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 08:29 • 2 min
Komik Arsenio Hall obvinil speváčku Sinéad O'Connor z ohovárania

LOS ANGELES - Americký Komik Arsenio Hall podal žalobu za ohováranie na speváčku Sinéad O'Connor za to, že ho na Facebooku obvinila z obstarávania drog pre hudobníka Princea, ktorý za doposiaľ nevyjasnených okolností 21. apríla nečakane zomrel. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

 

 

Vo svojej žalobe podanej na súde v Los Angeles označil Hall speváčkine tvrdenia za vykonštruované lži, pričom O'Connor obvinil, že Princea takmer nepoznala a opovrhovala ním.

 

O'Connor v pondelok na svojom facebookovom konte napísala, že vyšetrovatelia, ktorí zisťujú, kto Princeovi dodával drogy, by mali vypočuť Halla. Toho zároveň obvinila, že kedysi dal drogy aj jej.

 

O'Connor preslávil megahit Nothing Compares 2U, ktorý naspievala v roku 1990. Autorom hudby a textu k tejto piesni bol Prince, s ktorým však Sinéad, speváčka írskeho pôvodu, nikdy neudržiavala priateľské vzťahy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies