VIDEO Komický vlastný gól v anglickej Premier league!

NETKY.SK • 27 Marec 2014, 19:00 • 2 min
VIDEO Komický vlastný gól v anglickej Premier league!

LONDÝN – Keď letí lopta do pokutového územia, jedinou úlohou obrancu je dostať loptu čo najďalej od vlastnej brány. Nie vždy sa to však podarí.

slovakia

left justify in out

Obranca tímu Hull City Tigers James Chester sa snažil odkopnúť ľahkú centrovanú loptu do bezpečia, avšak trafil ju do vlastnej brány tak, že by sa za ten oblúčik nehanbil ani Lionel Messi. Tento bizarný gól padol v zápase najvyššej anglickej ligy medzi West Hamom United a Hull City Tigers v londýnskom Upton Parku.

 

Obranca kladivárov Guy Demel poslal do šestnástky jemný center, na ktorý jeho spoluhráč Kevin Nolan nedočiahol, ale James Chester ho zastúpil a poslal loptu za chrbát svojho bezmocného brankára. Hráči Hullu na čele s trénerom ho za tento „lob ala Lionel Messi“ určite nepochválili, tí z West Hamu však určite áno. Možno sa Chester dočká angažmán vo West Hame.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies