Komička Roseanne Barr pomaly prichádza o zrak

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 16:33 • 2 min
Komička Roseanne Barr pomaly prichádza o zrak

USA - Americká herečka Roseanne Barr postupne prichádza o zrak. Šesťdesiatdvaročná rodáčka zo Salt Lake City to uviedla v rozhovore pre portál The Daily Beast počas Tribeca Film Festivalu, kde v premiére predstavili dokumentárnu snímku Roseanne for President!.

slovakia

left justify in out

Tá zachytáva komičkinu snahu stať sa prezidentkou a prezentuje ju aj ako zástankyňu užívania marihuany. „Je to dobrý liek. Trpím makulárnou degeneráciou a mám glaukóm. Pomáha mi to s očným tlakom. Je to dobré na viacero vecí,“ prezradila Barr.

 

Lekári jej vraj pritom nevedia presne povedať ako dlho potrvá, kým príde o zrak úplne. „Zrak sa mi zhoršuje. Je to zvláštne. Existujú však aj iné divné veci. Práve toto je ale kruté, pretože veľa čítam. Napadlo mi preto, že by som si mohla najať niekoho, kto by mi predčítal. No mám rada slová a rada sa dívam. Robíte to, čo musíte. Ja sa snažím a užívam si to, že vidím, tak veľmi ako sa len dá. Môj otec mal to isté,“ uzavrela. 

 

Roseanne Barr je známa predovšetkým ako predstaviteľka hlavnej postavy zo seriálu Roseanne (1988 - 1997). Za výkon v tomto sitkome získala v roku 1993 cenu Emmy aj Zlatý glóbus. Neskôr moderovala vlastnú talkšou a v roku 2005 sa vrátila k stand-up comedy, v ktorej začínala ešte v 80. rokoch minulého storočia. Okrem televíznej a komediálnej kariéry sa venuje aj písaniu kníh. V minulosti bola vydatá za Billa Pentlanda, Toma Arnolda a Bena Thomasa. V súčasnosti je jej partnerom Johnny Argent. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies