Kometa Brno predĺžila zmluvy s tromi Slovákmi a získala Ondřeja Němca

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 18:24 • 2 min
Kometa Brno predĺžila zmluvy s tromi Slovákmi a získala Ondřeja Němca

BRNO - Slovenskí hokejoví obrancovia Jozef Kováčik, Tomáš Malec a Peter Trška sa predstavia v drese Komety Brno aj v nasledujúcej sezóne.

slovakia

left justify in out

Klub z Moravy navyše vo štvrtok definitívne vyriešil aj niekoľko ďalších otázok. Okrem príchodu skúseného beka Ondřeja Němca oznámil pokračovanie trénerského tria na čele s hlavným koučom Liborom Zábranským a asistentmi Martinom Pešoutom s Kamilom Pokorným.

 

Kováčik v končiacej sa sezóne odohral za Brno v základnej časti 45 duelov s bilanciou 30 bodov (8+22) a bol najproduktívnejším obrancom tímu. Malec nastúpil na 51 zápasov (0+3) a Trška na 19 zápasov (0+2). Všetci traja pridali ďalšie štyri stretnutia v play off. Okrem nich Kometa predĺžila spoluprácu s ďalšími siedmimi hráčmi a upísala si aj Němca.

 

Tridsaťjedenročný obranca a stabilný člen českého reprezentačného tímu sa vrátil do najvyššej domácej súťaže po šiestich rokoch. Po odchode z Karlových Varov v roku 2010 hral v KHL za Severstaľ Čerepovec, Lev Praha, Atlant Mytišči aj CSKA Moskva.

 

"Keď už som sa rozhodol vrátiť domov, mal som na to, čo si vyberiem, určité požiadavky. Kometa ich všetky splnila, či už sú to vysoké ambície, fantastickí fanúšikovia alebo skvelý tím s dobrým zázemím. Práve preto som si Brno vybral," povedal pre oficiálny klubový web Němec.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies