Komédiu Pitch Perfect 3 nakrúti americká filmárka Trish Sie

NETKY.SK • 2 September 2016, 14:12 • 2 min
Komédiu Pitch Perfect 3 nakrúti americká filmárka Trish Sie

BRATISLAVA - Pripravovanú hudobnú komédiu Pitch Perfect 3, ktorá bude pokračovaním snímok Ladíme! (2012) a Ladíme 2 (2015), bude nakoniec režírovať americká choreografka a filmárka Trish Sie.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter to oznámila herečka a filmárka Elizabeth Banks, ktorá mala novinku pôvodne nakrútiť, no začiatkom júna sa úlohy režisérky zriekla pre rodičovské povinnosti.


Štyridsaťdvaročná Banks mala nakrútiť ďalšiu časť obľúbenej filmovej série po tom, ako pod jej vedením vznikla spomínaná snímka Ladíme 2. Na obidvoch filmoch sa pritom podieľala aj ako producentka a zároveň si v nich zahrala.

 

Objaviť by sa mala aj v Pitch Perfect 3, pričom znova bude aj producentkou. V novinke sa opäť ukážu Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld či Brittany Snow. Americká premiéra je naplánovaná na 22. decembra 2017.


Trish Sie nakrútila napríklad tanečnú snímku Let's Dance: All In (2014) či viacero videoklipov pre rockovú kapelu OK Go, pričom za klip k ich skladbe Here It Goes Again získala v roku 2007 cenu Grammy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona