Komédia Dvojníci prichádza na Slovensko s čistokrvným českým humorom

NETKY.SK • 12 Marec 2016, 08:20 • 2 min
Komédia Dvojníci prichádza na Slovensko s čistokrvným českým humorom

BRATISLAVA – Nová komédia Dvojníci prinesie do kín nielen čistokrvný český humor, ale aj špecifické vizuálne prvky. Uviedol to na dnešnej tlačovej konferencii v Bratislave producent filmu Miloslav Šmídmajer. Film rozpráva príbeh dvoch rozličných ľudí, ktorých v živote spojí ich rovnaký výzor.

slovakia

left justify in out

Tvorcovia vo filme využívali netypické priestory a lokality. Dôraz kládli na architektúru, ale aj samotné kostýmy. „Chceli sme natočiť komédiu ako staré francúzske filmy, ktoré prežívajú dodnes a diváci ich majú radi,“ zdôraznil Šmídmajer.

 

 

Vízia tvorcov bola vytvoriť komédiu, ktorá sa neodohráva v dnešnej dobe a obsahuje fantastické prvky. „Film sme koncipovali čiastočne ako komiks a snažili sa o určitú štylizáciu. Niektoré sekvencie mali byť aj kreslené, ale napokon sme ich vo filme nepoužili,“ uviedol režisér Jiří Chlumský.

 

V hlavnej úlohe sa predstaví Ondřej Sokol, ktorý hrá vo filme dvojrolu. Po jeho boku sa predstaví Simona Krainová, ktorá s ním spolupracovala už na filme Vybíjaná. „Po minulej spolupráci mi prišlo prirodzené, že budem hrať jeho partnerku práve ja,“ povedala Krainová. Film Dvojníci uvedú do slovenských kín od 17. marca.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies