Kolumbijská polícia zachránila 200 mladých žien a dievčat nútených k prostitúcii

NETKY.SK • 29 Máj 2016, 10:23 • 2 min
Kolumbijská polícia zachránila 200 mladých žien a dievčat nútených k prostitúcii

BOGOTA - Kolumbijská polícia zachránila v sobotu 200 mladých žien a dievčat, ktoré boli proti svojej vôli zneužívané na prostitúciu.

slovakia

left justify in out

Primátor kolumbijskej metropoly Enrique Peňalosa dnes na tlačovej konferencii uviedol, že najmladšie dievčatá boli väznené v centre Bogoty, neďaleko od sídiel vládnych úradov.

 

"Nebudeme tolerovať zneužívanie detí nikde v Bogote, a už vôbec nie šesť obytných blokov od (prezidentského paláca) Casa Nariňo a radnice," vyhlásil primátor.

 

Polícia za podpory armádnych jednotiek podnikla raziu v notoricky známej štvrti Bogoty známej aj pod prezývkou Bronx. Cieľom bolo odhaliť a rozbiť gangy pašerákov drog a bandy pasákov.

 

Jednu z mladých žien našli schovanú za stenou, so zviazanými rukami a nohami. Najmladšie obete polícia odovzdala úradom na ochranu detí.

 

Po razii bolo na výsluch bolo predvedených niekoľko podozrivých, informovali miestne médiá.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies