Kolumbijská legenda Asprilla: Ronaldo zle vplýva na Jamesa

NETKY.SK • 17 November 2016, 16:53 • 2 min
Kolumbijská legenda Asprilla: Ronaldo zle vplýva na Jamesa

BOGOTA - Niekdajší kolumbijský futbalový reprezentant Faustino Asprilla si myslí, že jeho krajan James Rodríguez je v španielskom klube Real Madrid pod negatívnym vplyvom portugalskej hviezdy Cristiana Ronalda.

slovakia

left justify in out

"James je môj priateľ a mám ho veľmi rád, ale vidím, že kamarátstvo s Cristianom Ronaldom mu neprospieva. ´Okukáva´ od neho rovnaké pohyby, ktoré robí vždy, keď mu spoluhráči neprihrajú loptu. James začal robiť to isté v drese Kolumbie," vyhlásil Asprilla pre portál televíznej stanice ESPN po utorňajšom dueli v Argentíne (0:3) v rámci juhoamerickej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska.

 

"James by mal zlepšiť svoj prejav voči spoluhráčom v národnom tíme. Hrá v ňom s mnohými mladíkmi a nikto mu nič nepovie. V inom mužstve by sa mu pokojne mohlo stať, že ho niekto prefacká. V mojom tíme by sa nikto takto nemohol správať. Každý môže mať nezhody so spoluhráčmi, ale robiť takéto gestá, keď vám neprihrajú loptu, sú tou najškaredšou vecou, čo môže hráč urobiť. A Cristiano Ronaldo to robí každý týždeň," doplnil 47-ročný Asprilla, ktorý najjagavejšie hráčske časy zažil v talianskej Parme.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona