Kolumbijčana Gutierreza zvolili za najlepšieho hráča Južnej Ameriky

NETKY.SK • 31 December 2014, 18:36 • 2 min
Kolumbijčana Gutierreza zvolili za najlepšieho hráča Južnej Ameriky

MONTEVIDEO - Kolumbijského útočníka Teofila Gutierreza zvolili v tradičnej ankete uruguajského denníka El Pais za Futbalistu roka 2014 v Južnej Amerike.

slovakia

left justify in out

Trénerom roka sa tretíkrát za sebou stal argentínsky kouč národného tímu Kolumbie Jose Pekerman, informovala agentúra Reuters.
      

Gutierrez pomohol Kolumbii k postupu do štvrťfinále na MS v Brazílii a bol lídrom argentínskeho klubu River Plate na ceste za triumfom v kontinentálnej pohárovej súťaži Copa Sudamericana. River Plate ovládol anketu, keď za Gutierrezom (102 hlasov) skončili na druhom a treťom mieste jeho kluboví spoluhráči - uruguajský krídelník Carlos Sanchez (49) a argentínsky stredopoliar Leonardo Pisculichi (30).
      

Medzi trénermi obsadil za Pekermanom druhé miesto kouč Argentíny Alejandro Sabella, tretí bol kormidelník River Plate Marcelo Gallardo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies