Kolumbijčan Suárez s Hondurasom skončil

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 10:46 • 2 min
Kolumbijčan Suárez s Hondurasom skončil

MANAUS - Tri zápasy, tri prehry, jediný strelený gól a koniec trénera Luisa Fernanda Suáreza, tak sa dá zhrnúť účinkovanie futbalovej reprezentácie Hondurasu na majstrovstvách sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

"Je mi ľúto, že som nedokázal s týmto tímom viac. Som z toho smutný, pretože som mal o tomto šampionáte iné predstavy," povedal na rozlúčku s funkciou Kolumbijčan Luis Fernando Suárez. Jeho zverenci v stredajšom záverečnom vystúpení v základnej skupine podľahli Švajčiarom 0:3. Nepomohli im ani náročné podmienky v amazonskom Manause, lepšie si s nimi poradil európsky tím na čele s trojgólovým Xherdanom Shaqirim.

 

"Mali sme loptu častejšie ako súper, ale k ničomu to neviedlo. Odchádzam v dobrom rozpoložení. Necítim sa porazený. Mám čisté svedomie a pokoj na duši, pretože som odviedol maximum," skonštatoval Suárez. 

Hondurasania ako outsideri E-skupiny začali na šampionáte prehrou 0:3 s Francúzskom, Ekvádor ich zdolal 2:1. Dočkali sa prvého gólu na MS od roku 1982. 

 

"Honduras má dobrý tím, možno niekto iný s ním dokáže viac ako ja. Môj nástupca každopádne zdedí dobrý materiál," uviedol Luis Fernando Suárez a k svojmu koncu na honduraskej lavičke dodal: "Nedá sa povedať, že by som odstúpil. Problém nie je ani v zmluve. Jednoducho som sa rozhodol nepokračovať." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies