Kolumbia bez zraneného Edwina Valenciu, o Falcaovi sa rozhodne

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 09:54 • 2 min
Kolumbia bez zraneného Edwina Valenciu, o Falcaovi sa rozhodne

BUENOS AIRES - Kolumbijský futbalový stredopoliar Edwin Valencia z Fluminense pre svalové zranenie nebude k dispozícii reprezentačnému trénerovi Josemu Pekermanovi na MS v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom agentúra dpa. O štarte kanoniera Radamela Falcaa z AS Monaco sa rozhodne tesne pred zverejnením konečnej 23-člennej nominácie. 

 

"Edwin Valencia sa na tréningu zranil a na šampionáte v Brazílii s ním nemôžeme počítať. Falcao pracuje na tom, aby sa po zranení dostal do potrebnej kondície, budeme čakať do posledných sekúnd," povedal Pekerman na tlačovej konferencii v stredisku Campana 60 km severne od argentínskej metropoly Buenos Aires, kde "Cafeteros" rozložili svoj tréningový kemp. Kolumbia sa na MS 2014 predstaví v základnej C-skupine spoločne s Gréckom, Pobrežím Slonoviny a Japonskom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona