Školský výlet ukončila tragédia

NETKY.SK • 10 Jún 2011, 09:49 • 2 min
Školský výlet ukončila tragédia

Školský výlet ukončila tragédia

slovakia

left justify in out

Dva ľudské životy si dnes na severnom predmestí Olomouca vyžiadalo nešťastie počas školského výletu na raftoch. Topiaceho sa chlapca, ktorého strhol vodný vír pod vodopádom, sa snažil zachrániť inštruktor i učiteľka.
      Bilancia je tragická: chlapec a učiteľka sa utopili, inštruktora sa podarilo záchranárom oživiť, ale jeho stav je v dôsledku poškodenia mozgu kritický.
      Telá učiteľky a inštruktora voda odplavila a našli ich stovky metrov ďaleko od miesta nešťastia. Telo chlapca spod vodopádu vytiahli až potápači po vyše troch hodinách.
      Výletu na raftoch sa zúčastnilo 18 detí a štyria dospelí. Mesto Nový Jičín, kde sídli škola, ktorá výlet na nafukovacích člnoch zorganizovala, v reakcii na nešťastie vydalo okamžitý zákaz "adrenalínových aktivít" pre všetky školy, ktorých je zriaďovateľom.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies