Školské pomôcky by sa mali nakupovať s dieťaťom

NETKY.SK • 29 August 2011, 17:42 • 2 min
Školské pomôcky by sa mali nakupovať s dieťaťom

Školské pomôcky by sa mali nakupovať s dieťaťom

slovakia

left justify in out

img

Školské pomôcky by sa mali nakupovať s dieťaťom, keďže ich bude používať každý deň, je dôležité, aby sa mu páčili. Ako pre TASR ďalej poukázala marketingová manažérka Lyoness Ivana Štefancová, na cenu už musí dohliadnuť rodič. Myslieť treba aj na funkčnosť pomôcok tak, aby boli naozaj v škole použiteľné. Tak ako pri normálnych nákupoch je lepšia dodržiavať niektoré pravidlá nakupovania, ako napríklad nenakupovať v nákupnej špičke.
      Z prieskumu Lyoness vyplynulo, že najnevyhnutnejšie školské pomôcky ako zošity, písacie potreby, peračník, či úbor na cvičenie môžu tento rok vyjsť na 168 eur. V porovnaní s minuloročným prieskumom je to o 17 eur viac. "Najmä pri starších žiakoch môže figurovať aj drahšia výbava, ako napríklad kalkulačky a športová výbava," uviedla Štefancová.
      Cenu školskej výbavy môžu znížiť napríklad akcie, zľavy či vernostné systémy. Rodičia s ich využitím dokážu podľa jej slov dosiahnuť úsporu rádovo v desiatkach eur. "Pri výpredajoch je možné ušetriť časť nákladov, avšak treba si na ne počkať. Hrozí teda, že požadovaný tovar bude vypredaný," pripomenula.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies