Kolo Touré zatiaľ v Liverpoole nemá zmluvu na ďalšiu sezónu

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 15:20 • 2 min
Kolo Touré zatiaľ v Liverpoole nemá zmluvu na ďalšiu sezónu

LIVERPOOL - Obrancovi FC Liverpool Kolovi Tourému na konci aktuálnej sezóny vyprší zmluva a novej sa zatiaľ od tohto anglického futbalového klubu nedočkal. Čoskoro 34-ročný (nar. 19. marca 1981) stredný obranca z Pobrežia Slonoviny s "The Reds" naďalej rokuje.

slovakia

left justify in out

Sám hráč musí učiniť rozhodnutie ohľadom svojej budúcnosti, pretože jeho čas na trávniku v červenom drese bude obmedzený. V srdci defenzívy LFC majú prednosť Martin Škrtel, Emre Can, Mamadou Sakho či Dejan Lovren.

 

"S klubom stále rokujeme, uvidíme o pár dní. Treba to dôkladne zvážiť. Ide o závažné rozhodnutie, ktorého sa už potom budem držať. Musím vedieť, čo na mňa čaká a vybrať to najlepšie pre mňa i moju rodinu," citoval bývalého hráča Arsenalu Londýn či Manchestru City server eurosport.yahoo.com.

 

Kolo Touré tento rok po triumfe na Africkom pohári národov ukončil reprezentačnú kariéru. V národnom tíme Pobrežia Slonoviny odohral 118 stretnutí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies