Kollárov návrh, umožňujúci skrátiť volebné obdobie, je nezmysel

NETKY.SK • 28 Jún 2022, 12:21 • 2 min
Kollárov návrh, umožňujúci skrátiť volebné obdobie, je nezmysel

BRATISLAVA - Avizovaný návrh Borisa Kollára (Sme rodina) o ústavnom zákone, ktorý by umožnil skrátenie volebného obdobia, považuje minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) za nezmysel. Kollár však má právo ho predložiť. Nemyslí si, že je potrebné takýto zákon prijímať. Povedal to v utorok počas rokovania vlády.

slovakia

left justify in out

Naď verí, že súčasný vládny kabinet dovládne až do volieb, želá si pokračovanie štvorkoalície. Na to, aby strana SaS začala opäť chodiť na koaličné rady, je podľa ministra potrebné rokovať s chladnou hlavou. „Uvedomiť si chyby ktoré robíme, vyvarovať sa ich a ísť ďalej," podotkol minister. Deklaroval, že sa budú hľadať také riešenia, aby bol každý jeden koaličný partner spokojný.

 

img

 

Raši za Hlas vyhlásil, že podporuje petičnú akciu za referendum, ktorú inicioval opozičný Smer-SD. Vládu skritizoval okrem iného za nedostatočnú pomoc pred infláciou.

 

„Táto situácia sa dotýka každého z nás,“ skonštatoval. Protiinflačný balíček sa podľa neho nedotkol najzraniteľnejších skupín, a to seniorov.

 

 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona