Kollár predáva Park Snow Štrbské pleso, kúpiť ho má TMR

NETKY.SK • 29 December 2010, 11:46 • 2 min
Kollár predáva Park Snow Štrbské pleso, kúpiť ho má TMR

Kollár predáva Park Snow Štrbské pleso, kúpiť ho má TMR

slovakia

left justify in out

V oblasti cestovného ruchu na Slovensku sa pripravuje veľký obchod. Podnikateľ Boris Kollár sa chystá predať zimné stredisko Park Snow Štrbské pleso, kúpiť ho má spoločnosť Tatry Mountain Resorts (TMR) naviazaná na finančnú skupinu J&T. Informoval o tom dnes spravodajský portál aktualne.sk.
      "Predáme akcie 1. Tatranskej na Štrbskom plese a následne kúpime akcie TMR. V súčasnosti prebiehajú ešte rokovania. Pôjde o vzájomnú zámenu akcií," povedal pre aktualne.sk Kollár. Podnikateľ podľa vlastných slov investoval do strediska za posledných pätnásť rokov 750 miliónov korún (24,9 milióna eur). Za koľko predá svoje akcie v Park Snow Štrbské pleso prezradiť nechce.
      Majetok na Štrbskom plese by mali podľa portálu získať ľudia blízki finančnej skupine J&T. Jej hovorca Maroš Sýkora dementoval, že ide o ich biznis, keďže v ňom priamo nefigurujú. Kollárove akcie však kupuje TMR, kde síce J&T oficiálne vlastní len pätinu majetku, no bez súhlasu majiteľov finančnej skupiny sa nepohne v tejto firme ani "lístok na strome", pripomína aktualne.sk.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies