Koľko ešte Mourinho vydrží? Kapitán Manchestru United na sociálnej sieti lajkol výzvu na jeho vyhadzov

NETKY.SK • 3 Október 2018, 14:31 • 2 min
Koľko ešte Mourinho vydrží? Kapitán Manchestru United na sociálnej sieti lajkol výzvu na jeho vyhadzov

Londýn - Kapitán futbalistov Manchestru United Antonio Valencia sa ospravedlnil za to, že v utorok večer po remíze v Lige majstrov so španielskou Valenciou (0:0) na sociálnej sieti "lajkol" príspevok vyzývajúci na odchod trénera Joseho Mourinha z klubu.

slovakia

left justify in out

Valenciovi sa na Instagrame "páčil" príspevok s jeho vlastnou fotografiou, v texte k nej ale autor napísal, že tím potrebuje zmenu a nastal čas na odchod Mourinha. Ekvádorský futbalista sa neskôr bránil tvrdením, že text k fotografii nečítal. "Nie sú to moje názory a ospravedlňujem sa za to. Plne podporujem trénera a mojich spoluhráčov. Všetci robíme maximum, aby sa výsledky zlepšili," uviedol Valencia.

 

Britské médiá už predtým špekulovali, že Mourinho a Valencia majú nezhody a komunikujú medzi sebou iba minimálne. Po remíze s Valenciou sa z tribún ozýval piskot fanúšikov, ktorí strácajú trpezlivosť po najhoršom štarte klubu do sezóny za uplynulých 29 rokov. Po 7. kole figuruje Manchester United až na 10. mieste tabuľky Premier League.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En el bautizo del campeón !!

Príspevok, ktorý zdieľa antoniovalencia2525 (@antoniovalencia2525),




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies