Koľké sklamanie! Indovia velebili masu moču, mysleli si, že je to vesmírna hornina

NETKY.SK • 25 Január 2018, 10:00 • 2 min
Koľké sklamanie! Indovia velebili masu moču, mysleli si, že je to vesmírna hornina

HIRIJÁNA – Žltobielu hmotu vážiacu približne 12 kilogramov, ktorú vypustilo lietadlo, našli miestni dedinčania. Tí si najprv mysleli, že ide o vzácnu horninu z vesmíru, ktorá pristála na Zemi. Až neskôr sa ukázalo, že ide o zmrznuté výkaly, ktoré niekedy dopadnú na zem v zmrznutej forme z lietadiel.

slovakia

left justify in out

O prípade informoval server The Times od India. Ten uviedol, že miestni dedinčania túto hrudu schovávali pod oblečením, pretože si mysleli, že ide o niečo skutočne vzácne. Ministerstvo životného prostredia na miesto vyslalo úradníkov, ktorí mali preveriť pôvod záhadnej hmoty.

 

Akonáhle urobili dôkladnú expertízu objektu, zistili že nejde o nič zvláštne, že je to len zmrznutý moč a voda, ktorá vypadla z dopravného lietadla. V správe uviedli, že určite nejde o žiadny meteorologický jav.

 

Tento prípad, kedy exkrementy vypadli z lietadla, nie je ojedinelí. V roku 2016 vypadla podobná hruda pri indickom štáte Madhjapredéš, vtedy dokonca trafila aj jednu ženu a poranila jej rameno. Zmrznutá moč vážiaca približne 10 kíl prerazila strechu jej domu a zranila ju. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies