Kolesom zavadil o obrubník, prevrátil sa na strechu

NETKY.SK • 15 Máj 2013, 13:52 • 2 min
Kolesom zavadil o obrubník, prevrátil sa na strechu

BRATISLAVA - Auto 22-ročného vodiča v utorok (14. 5.) okolo 23.00 h skončilo v električkovej trati na Botanickej ulici v Bratislave. Z doposiaľ nezistených príčin prešlo vozidlo ľavým kolesom na obrubník, v dôsledku čoho sa prevrátilo na strechu a narazilo do svetelného signalizačného zariadenia.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. Muž išiel po Karloveskej ulici v smere do centra mesta.

"Alkohol policajti u vodiča dychovou skúškou nezistili. Muž pri nehode utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie v nemocnici," uviedla hovorkyňa. Škoda na vozidle a na zariadení bola predbežne vyčíslená na 6000 eur.

Polícia žiada svedkov tejto dopravnej nehody, aby sa prihlásili a svojimi výpoveďami prispeli k jej objasneniu. Akékoľvek informácie môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158 i osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. "Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho preverovania," dodala Hrášková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies