Kolena novou posilou Košíc, dohodol sa na dvojročnej zmluve

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 12:26 • 2 min
Kolena novou posilou Košíc, dohodol sa na dvojročnej zmluve

BRATISLAVA - Talentovaný hokejový útočník Milan Kolena bude v kariére pokračovať v tíme úradujúceho extraligového majstra HC Košice. Ako v pondelok informoval internetový portál oŠporte.sk, kapitán slovenskej reprezentácie do 20 rokov na juniorských MS v Malmö uzavrel s "oceliarmi" dvojročnú zmluvu.

slovakia

left justify in out

"Ponuku z Košíc som nečakal, potešila ma. Bude to opäť niečo nové a vďaka Lige majstrov, ktorá je lákavá, aj lepšie. Zmluvu mám na dva roky a v prípade záujmu zo zámoria, KHL či Európy mi umožňuje ďalšie rokovania," povedal pre oŠporte.sk 20-ročný center.

 

Líder slovenských mládežníckych reprezentačných výberov z uplynulých rokov bol na MS "20" vo švédskom Malmö členom produktívnej prvej útočnej formácie, v ktorej nastupoval spolu s Martinom Réwayom a Dávidom Grígerom. V minulej sezóne pôsobil Kolena v bratislavskom Slovane v KHL, pred juniorským šampionátom posilnil extraligový HK Orange 20. Po návrate z MS "20" pokračoval v rodnom Martine, ktorému pomohol k postupu do play off. Vo štvrťfinálovej sérii s neskorším extraligovým majstrom a v súčasnosti už jeho novým zamestnávateľom z Košíc bol najproduktívnejším hráčom MHC (2+1).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies