Kolena a Rusina nastúpia za Martin možno už proti Trenčínu

NETKY.SK • 3 Január 2014, 14:04 • 2 min
Kolena a Rusina nastúpia za Martin možno už proti Trenčínu

MARTIN - Kapitán tímu SR "20" Milan Kolena na juniorskom svetovom šampionáte v Malmö v tejto sezóne absolvoval deväť duelov za Slovan Bratislava v KHL a rovnakú porciu stretnutí v extralige za HK Orange 20.

slovakia

left justify in out

Zástupcovia extraligového hokejového klubu MHC Mountfield Martin chcú angažovať dvojicu reprezentantov do 20 rokov Milana Kolenu a Tomáša Rusinu. Informáciu priniesol profil mužstva z Turca na Facebooku. "Robíme všetko, aby už dnes proti Trenčínu mohli obidvaja naši reprezentanti nastúpiť. Práve som na ceste do Bratislavy vybaviť potrebné záležitosti," uviedol generálny manažér MHC Mountfield Martin Kalnický. Obaja mladíci by sa mali stať súčasťou martinského klubu do konca sezóny 2013/2014.

Kapitán tímu SR "20" Milan Kolena na svetovom šampionáte juniorov v Malmö, kde Slováci skončili na 8. mieste, v tejto sezóne absolvoval deväť duelov za Slovan Bratislava v KHL a rovnakú porciu stretnutí v extralige za HK Orange 20. Obranca Tomáš Rusina si v extralige zahral v šestnástich zápasoch za mládežnícku reprezentáciu. Rusina aj Kolena sú odchovanci martinského hokeja. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona