Kolčák naďalej hráčom Podbeskidzia Bielsko-Biala

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 14:51 • 2 min
Kolčák naďalej hráčom Podbeskidzia Bielsko-Biala

BIELSKO-BIALA - Slovenský futbalový obranca Kristián Kolčák podpísal s poľským klubom Podbeskidzie Bielsko-Biala kontrakt na dva roky. Informovala o tom oficiálna stránka klubu.

slovakia

left justify in out

Ešte koncom júna to pritom vyzeralo, že Kolčák ukončí pôsobenie v Podbeskidzí a po hosťovaní sa vráti do materského Slovana Bratislava. Vedenie "goralov" vtedy informovalo, že si na slovenského defenzívneho univerzála neuplatní opciu. Situácia sa však zmenila. Podbeskidzie sa napokon dohodlo so Slovanom Bratislava na prestupe 25-ročného Bratislavčana, hoci portál sportowefakty.pl pred pár dňami avizoval, že účastník poľskej Ekstraklasy si nemôže finančne dovoliť kúpiť Kolčáka

 

Kristián Kolčák zamieril do Poľska počas zimnej prestávky v sezóne 2014/2015. V priebehu jarnej časti ostatného ročníka nastúpil v 17 súťažných stretnutiach.

 

Dvadsaťpäťročný Bratislavčan rozhodol jediným gólom stredajší prípravný zápas Podbeskidzia proti českému MFK Frýdek-Místek (1:0).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies