Kolář sa nedostal do nominácie na Okolo Poľska

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 16:06 • 2 min
Kolář sa nedostal do nominácie na Okolo Poľska

VARŠAVA - Slovenský cyklista Michael Kolář sa nepredstaví v drese tímu Tinkoff-Saxo na augustových pretekoch WorldTour Okolo Poľska, ktorých piata etapa bude mať 7. augusta dojazd v Štrbskom Plese.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný jazdec sa nedostal do osmičky družstva pre Okolo Poľska. Lídrami Tinkoff-Saxo budú kráľ Álp na tohtoročnej Tour de France Rafal Majka a Čech Roman Kreuziger, ktorý čelí podozreniam z dopingu.

 

V poradí 71. ročník Okolo Poľska sa uskutoční od 3. augusta, štart je v Gdansku. Na pretekárov čaká vyše 1200 km po cestách Poľska a Slovenska. Preteky vyvrcholia 9. augusta časovkou v Krakove. Na podujatí sa nepredstavia v drese Cannondale bratia Peter a Juraj Saganovci, štart bratov Petra a Martina Velitsovcov ešte nebol oficiálne potvrdený. Informácie pochádzajú z tlačovej správy organizátorov pretekov. 

Nominácia Tinkoff-Saxo na Okolo Poľska: Rafal Majka (Poľ.), Jesús Hernández (Šp.), Jevgenij Petrov (Rus.), Nicki Sörensen (Dán.), Oliver Zaugg (Švaj.), Pawel Poljanski (Poľ.), Roman Kreuziger (ČR), Rory Sutherland (Aus.) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies