Kokaín bol môj priateľ, keď som bola osamelá, tvrdí Lady Gaga

NETKY.SK • 6 Máj 2012, 08:41 • 2 min
 Kokaín bol môj priateľ, keď som bola osamelá, tvrdí Lady Gaga

Kokaín bol môj priateľ, keď som bola osamelá, tvrdí Lady Gaga - Celebrity Americká speváčka Lady Gaga priznala, že v minulosti užívala kokaín, aby sa zbavila osamelosti. Každý deň som šla späť do svojho bytu a len som tam sedela.

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka Lady Gaga priznala, že v minulosti užívala kokaín, aby sa zbavila osamelosti. "Každý deň som šla späť do svojho bytu a len som tam sedela. Bolo tam ticho a bola som osamelá. Len klavír a ja. Mala som televízor, ktorý bol stále zapnutý, aby som mala pocit, že tam so mnou niekto je," opísala svoj život, keď mala 19 rokov, v relácii The Conversation With Amanda de Cadenet. "Droga mi pripadala ako priateľ. Nikdy som ju nebrala s inými ľuďmi. Je to strašný spôsob, ako vyplniť prázdno, pretože to k nemu vlastne len prispieva, nie je to skutočné," dodala. Podľa jej slov si však čoskoro uvedomila, že táto cesta ju ničí a zabíja jej kreativitu. "V jeden deň som sa zobudila a pomyslela som si: 'Si hlúpa. Nie si umelkyňa,'" vysvetlila. Následne sa rozhodla, že sa sústredí na hudbu a už nebude míňať peniaze na "bieleho diabla".

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa narodila 28. marca 1986 v New Yorku. Po celom svete ju preslávili skladby Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Celkovo získala už vyše 200 cien, medzi ktorými nechýba päť Grammy. Dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way (2011) pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge of Glory, You and I a Marry the Night. Celosvetovo predala viac ako 23 miliónov albumov a 64 miliónov singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a rok predtým sa stala Interpretom roka podľa magazínu Billboard.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies