Košická zoo sa v lete každý piatok zmení na detskú čitáreň

NETKY.SK • 5 Júl 2011, 12:36 • 2 min
Košická zoo sa v lete každý piatok zmení na detskú čitáreň

Košická zoo sa v lete každý piatok zmení na detskú čitáreň

slovakia

left justify in out

img

Zoologická záhrada v Košiciach sa v lete opäť zmení na detskú čitáreň. Na letné stretnutia s literatúrou o zvieratách a prírode sa môžu tešiť deti vždy v piatok. Malých čitateľov privítajú na chate Bobor.
      "Už štvrtý rok budú prichádzať do košickej zoo knihovníčky s niekoľkými desiatkami kníh o zvieratách a prírode. Čitatelia budú mať k dispozícii rôzne typy literatúry o zvieratách - od náučných titulov, cez zvieracie príbehy až po hádanky," priblížila TASR Beáta Hybáčková z Knižnice pre mládež mesta Košice.
      Pre najmenších aj školákov je prichystaný bohatý program. Okrem čítania sa môžu zahrať, navštíviť tvorivé dielne, besedovať so spisovateľom. Plánovaná je aj burza kníh.
      Letná čitáreň bude mať svoje brány otvorené každý prázdninový piatok. Knihy si v nej možno pozrieť prezenčne, domov sa nebudú dať požičať.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies