KOŠICE: Na Hlavnej ulici bude viac ako 500 živých sôch

NETKY.SK • 3 Október 2011, 19:03 • 2 min
KOŠICE: Na Hlavnej ulici bude viac ako 500 živých sôch

KOŠICE: Na Hlavnej ulici bude viac ako 500 živých sôch

slovakia

left justify in out

img

Dni španielskej kultúry pokračujú v Košiciach tento týždeň bohatým programom. V pondelok 3. októbra bude lákať na Hlavnú ulicu košická La Rambla od 15.00 h. Vernisáž súčasného španielskeho maliara Pabla Syceta Prekračovanie horizontu je naplánovaná o 16.30 h vo Východoslovenskej galérii.

"Na tohtoročnej La Ramble sa predstaví viac než 500 živých sôch a iných atrakcií pozdĺž celej Hlavnej ulice," priblížila riaditeľka Gymnázia Park mládeže Alena Bobáková. Gymnázium spojilo aktuálny 6. ročník Dní španielskej kultúry so svojou oslavou 20. výročia najväčšieho španielskeho gymnázia na Slovensku.

Už od minulého týždňa pokračuje v rámci programu pokus o Guinnesov rekord v bedmintone v obchodnom centre Optima. Nepretržitý bedminton by sa mal skončiť po týždni vo štvrtok o 14.00 h.

V utorok (4.10.) popoludní naplánovali organizátori Galavečer Gymnázia Park mládeže. Súčasťou španielskych dní je napr. aj svätá omša v španielčine v Dóme sv. Alžbety v stredu (5.10.) o 16.30 h, či Salsa disco pre mladých.

Program bude v sobotu 8. októbra uzatvárať Deň otvorených dverí španielskeho gymnázia, ale aj ples v Dome umenia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies