Koho potešila Ficova demisia najviac zo všetkých?

NETKY.SK • 19 Marec 2018, 14:23 • 2 min
Koho potešila Ficova demisia najviac zo všetkých?

BRATISLAVA – Správa o odstúpení Roberta Fica z funkcie predsedu vlády najviac potešila jeho mamu, pani Emíliu.

slovakia

left justify in out

Tá sa pre Nový Čas vyjadrila, že má úprimnú radosť z odstúpenia svojho syna Roberta Fica z funkcie premiéra a to hneď z viacerých dôvodov. Pani Emília sa už teraz teší, že so svojim synom, ktorý bol v posledných rokoch veľmi zaneprázdnený, bude môcť tráviť viac času ako doteraz a dá si do poriadku svoje zdravie, na ktorom sa podpísala jeho dlhoročná účasť v politike.

 

Pani Emília uviedla, že svojho syna sledovala nepretržite a odľahlo jej, keď sa rozhodol podať demisiu.  „Som nesmierne šťastná. Dosť bolo všetkého! Teraz si môže konečne po rokoch oddýchnuť. Už to veľmi potreboval. Bude chodiť častejšie domov, budeme viac spolu a nemusí sa toľko trápiť,“ povedala Emília pre Nový Čas.

 

Premiér v demisii Robert Fico pred časom prekonal operáciu srdca, preto pani Emília pozitívne víta jeho rozhodnutie. Štátnická funkcia so sebou prináša veľké starosti, obrovskú oddanosť a vysoké pracovné nasadenie, čo sa neskôr odzrkadľuje najmä na zdraví človeka.  

 

„Mám 77 rokov a pamätám si na rôzne zemetrasenia v politike. No vždy to bolo deň či dva, ale toto je už na nevydržanie,“ dodala na záver Emília, ktorá je veľmi zvedavá ako sa veci na Slovensku budú ďalej vyvíjať.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona